Ασφάλεια Συναλλαγών

Η «ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΣΩΖΙΑ» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων και την ασφαλή διεξαγωγή των online αγορών σας χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση σύμφωνα με τα εφαρμοζόμενα βιομηχανικά πρότυπα. Έτσι σε κάθε σελίδα που εισάγετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας και αποκρυπτογραφούνται όταν φτάσουν στον server μας και το αντίστροφο ώστε να μην μπορούν να αποκωδικοποιηθούν από τρίτους.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια τα δεδομένα των χρηστών που σχετίζονται με πληρωμές, π.χ. αριθμοί καρτών δεν αποθηκεύονται στους servers του sk-art.gr. Οι συναλλαγές σας με κάρτες θα γίνονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της ALPHA BANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL) και έχουν το επίπεδο ασφάλειας της υπηρεσίας της τράπεζας.

Τέλος σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.